Nu så

Nu tänkte jag bjuda på bilder samt berätta hur juldagarna sett ut. Har även hunnit färga mitt hår!

Dagen före julafton:
Jag och pappa åkte till farfar i Borlänge, faster med familj kom också dit och även yngsta faster Sara som annars pluggar i London var där. Fick ett minneskort på 8 GB och 1000:- av farfar, och en bok (En flickfotografs bekännelser) av pappa. Tillsammans från Sara fick jag och pappa en get (Action Aid välgörenhetspresent) och en konstig torkad korv & Whiskey. Alla i familjen fick varsitt djur, så faster Malin med familj fick kycklingar, vi en get osv. Vi stannade kvar till ca 9.
Julafton:
Hade klockan på halv åtta då vi skulle vara hos moster på grötfrukost halv tio men vaknade givetvis innan klockan. Öppnade paketet från älskling först, och där i låg två tröjor och ett par örhängen + armband, jättefint! Öppnade sedan ett från mamma innehållande en BH. Tog sen en dusch och vi åkte till hagaström. Där fick jag biopresentkort och pengar. Så nu ska här kikas bio! Åkte hem till pappa vid 1-2 och vi packade in allt i bilen och åkte mot Ockelbo för att fira jul med faster Malin m familj + farmor. Fick mineralpuder, pengar och presentkort.
Åkte hem på kvällen då jag fick pengar av pappa till att köpa en egen TV på juldagen.
Juldagen:
Julrean började redan kl 8, men vi åkte ut till halv tio ungefär. Jag hade tittat ut en TV i förväg så vi åkte direkt till Media Markt, jag letade reda på den jag skulle ha och vi lastade på den och gick mot kassan. Då såg jag rean på PS3. Det kostade 1890 kr och då jag hade fått 4000 kr (1990:- till TV) så slog jag till på ett PS, ingick inga spel men sånna kan man låna/önska sig, fyller ju snart år. Sedan åkte vi vidare till Siba och mamma köpte en bärbar dator till sig och en ny TV till Thomas som han ska ha när han flyttar. Handlade man för över 1000:- fick man även en kryssning för fyra personer, så den ska vi åka på i vår!
På annandagen började rean i klädaffärerna så jag och Annah åkte ner på den, fick med mig lite kläder hem från Gina och H&M.


H&M

Jeans Gina Tricot


Kofta Gina Tricot

| | Kommentera |

Julbilder osv

Då jag inte fått in bilder och allt ännu, så får ni stå ut med att jag har haft annat och göra och inte hunnit med den biten än! Idag var jag och Annah ner på mellandagsrean, hittade lite kläder och det kommer jag somsagt också visa vid senare tillfälle! Nu börjar Junior VM, men jag ska nog sova då det inte blev mycket sömn inatt, var ju ett jävla blåsande bl.a..

gammal mysbild på mig och prinsen
Daily | | 2 kommentarer |

Ho ho ho

Uppdaterar lite snabbt innan jag drar vidare. Imorse åkte jag mamma och syster till media markt, då rean började kl 08. Pappa hade lovat att om jag inte fick nån tv så skulle vi åka ut och köpa en, men jag fick pengar till att åka ut själv. Så det blev en Samsung 32" LCD då den endast kostade 1990:- men jag hittade även något så billigt så jag bara inte kunde låta bli, ett Playstation 3 :) Länge velat ha ett, och nu slog jag till då jag fick 4000:- totalt igår (tv pengar inräknade). Så jag ska åka ner till pappa nu och installera tvn. Ps3 följer med men jag tror det följer med hem igen ikväll då jag ska sova hos mamma. Har dock inga spel än.

Visar julklappar och berättar om hur min julafton såg ut när jag kommer hem i kväll :)
Daily | | Kommentera |
Upp