Dags att göra något åt håret

Vaknade hos älskling, käkade fukost och gjorde oss klar och drog in till stan. Älskling gick till Sea fun med sina skidor och jag gick och köpte hårfärg + va in på Tre eftersom jag fyllde på telefonen för en vecka sen och det funkar inte att smsa sen dess.. Fick nytt simkort och gick upp till mammas jobb en stund. Stoppade i det nya simkortet men inget hände, så jag gick ner på Tre igen och då började det snackas abonnemang och det sluta med att jag gick därifrån med att ha tecknat ett abonnemang med en Iphone 4. Hoppsan..
Men jag måste fundera lite på det och jag tror ändå att Halebop är ett bättre val om man ska tänka på vad som blir billigast per månad. Jag vill ha en "4a" och inte en 3Gs och sen smsar jag mycket mer än vad jag ringer. Aja den kommer om nån dag, och jag kunde gå tillbaka med den ifall jag inte ville ha den. Sa att jag skulle "diskutera lite med mamma" först men han valde att skicka hem den direkt.
Ska snart käka iaf och sen färga håret! Har fått en del pikar de senaste dagarna om utväxten och min kära far tyckte att jag såg ut som en tvättbjörn när jag va där igår, dags att ändra på det! ;)
Sen åker jag iväg till prinsen min igen och sover där ♥

Daily | | Kommentera |

Badkalas

Vaknade bredvid älskling idag ♥
Idag är jag ännu mer förkyld än igår. Det började i torsdags med ont i halsen, nu är det både halsen och näsan. Bra inledning på lovet, ah fast nä.. Iallafall gjorde vi oss klar och åkte ner till Lillhagsbadet vid 1 eftersom Ebba skulle ha badkalas där mellan halv två och halv fyra. Kom sammanlagt 14 ungar, vart en hel del plaskande, bastande och fikande och sen vid halv fyra snåret gick alla hem nöjda och glada med varsin godispåse :)
Efter de va det dags för ett till kalas eftersom min kusin Frida fyller idag och så har hennes dotter Tuva precis fyllt 3, men emellan kalasen var jag ute och körde en stund. Tränade mer på backningen och sen körde jag från där vi va och hem. Nu väntar 4-5 lektioner på körskolan i veckan + riskettan!
Sitter just nu i sängen med älskling, vi ska väl se en film eller något innan det är dags att sova.
Har inget mer att skriva, så
Daily | | Kommentera |

Bokhylla till salu

Sitter och kollar på Välkommen åter, har nyss lagt upp en annons på Blocket.se på hyllan så hoppas jag får den såld snart sen ska jag köpa en ny från IKEA :) Köpte den jag har nu för kanske ett år sen men har redan tröttnat på den, hehe. Om ett tag kommer älskling, som egentligen skulle ha åkt till Norge imorgon men blir hemma fram till torsdag ♥
Nu börjar Cirkus Möller
Ha en fin kväll :)
Daily | | Kommentera |
Upp