födelsedagsfirande m.m

Helgen har varit fylld med födelsedagsfirande för min del. I lördags va det kalas för mig och syster hos mamma och idag har jag varit hos pappa och firats. Fick pengar igår, och idag har jag fått mer pengar, en jacka, presentkort, skål, extern hårddisk, en ram m.m. Av farmor fick jag pengar, ett halsband och en ihop-pysslad liten bok med bilder tagna genom mina 18 år. Cajsa va även förbi igår med present och av henne fick jag två 4-pack med dricksglas och ett deciliter mått. Bilder på det kommer upp en annan dag då jag glömde fota det idag. Men tack så mkt :)
Slänger upp lite bilder - sen ska jag sova!

Glas-skål (va från början fylld med ahlgrens bilar)
Pengar, 1550:-
Presentkort; Stadium 800:-
IKEA 400:-
SF Bio 300:-
Ask med halsbandet i
"Bok" med blandade bilder på mig
Ram
Jackan!
"Boken"
Ramen
Externa hårddisken, 1TB
Halsbandet :) Farmors månadssten
Daily | | Kommentera |

godmorgon

Eller egentligen vaknade jag för en timme sen, vart väckt för att sjunga för lillasyster som blir hela 13 år idag! ♥
Har startat spotify och sitter och kollar runt på facebook lite i väntan på att prinsen ska höra av sig nån gång idag.
Gårdagen va trevlig men slutade kanske inte riktigt som det va tänkt. Jag och älskling åt iallafall på Brända Bocken, sen gick vi hem till Jens och spenderade några timmar där :)
Idag är det kalas-dags! Mammas släkt plus lite vänner kommer hit - sen blir det hockey ikväll, BIF- HV71 HV skjuta snett ;) HEJA BRYNÄS!
Daily | | Kommentera |

Att fylla 18 år.

Varit lite ouppdaterat, men har haft fullt upp på dagarna. Har ju APU på Brynäs IF där jag pysslar med att ta fram en hemsida för de lite yngre fansen, och det är hur kul som helst! Har blivit att jag glömt bloggen lite, så passar på att skriva lite innan det är dags att krypa ner för kvällen. Igår till idag sov bästaste här, och det var nog bästa presenten att få vakna upp bredvid honom ♥
Familjen sjöng för mig, sen åt vi frukost gjorde oss klar och drog till skolan/APUn.
Av mina systrar fick jag ett halsband och ett ljus, och mamma och thomas present va att dom betalade halva tatueringskostnaden :) Tack så jättemycket!
Imorgon ska älskling bjuda ut mig på middag, det blir hans present ♥
Somsagt har jag pysslat med hemsidan hela dagen, sen slutade jag lite tidigare för att åka till skolan och ha matteresurs (blääää).. Mamma hämtade mig och älskling, vi åkte och handlade fika och sen kom Jossan förbi :)
Fick 4 stycken GIGANTISKA vin-glas av henne, så här ska svepas i helgen kan jag lova ;) hahahaha TACK Jossan!! :D
·
Ja hur känns det att vara 18 år nu då?
- "Som igår" svarade jag farmor när hon frågade (haha)
Nej men det är inte så stor skillnad.. än ;)
Har ju inte behövt legitimera mig än men va bra sugen att köpa ett pack cider på ica eller något, bara för att få vifta lite med plastkortet liksom ;) Ska snart springa in på banken och fixa mig ett vuxenkort iaf, så jag kan handla på internet som normalt folk..
·
Jaja, ska väl krypa ner nu då, godnattgodnatt!
Daily | | En kommentar |
Upp