För tidigt

Vad gör jag vaken nu? Jo mamma fick inte tag i fritids så hon kunde inte lämna lillasyster innan hon skulle med tåget och då fick jag ställa upp och skjutsa ner henne för att sedan se till så syster kommer till skolan, ibland är jag snäll ;)
Ska snart skjutsa ner Ebba, sen lägga mig i sängen och se om jag somnar om, somnade inte precis tidigt igår för att orka vara vaken från 07.20 i morse..


Glömde visst publicera inlägget, men en liten update är att jag sticker ut med kameran i högsta hugg istället för att sova. Jättefint väder ute!
Daily | | 8 kommentarer |

Vart tog jag vägen?

Varit lite off, men känner inte att jag behövt berätta så mycket om dagarna. Det var en väldigt skön skolvecka. sovmorgon alla dagar utom onsdagen & ledig på fredagen så har haft långhelg - och nu har höstlovet börjat!
Blir en lugn vecka tror jag, ska träffa trevliga människor heeela veckan och bara mysa av tillvaron, sounds great! :)
bild lånad från we ♥ it
Daily | | En kommentar |

Supernöjd!

Godkväll!
Sitter i sängen med myskatten efter en välbehövlig dusch. Idag har varit en spännande dag, har nämligen åkt till skolan med 3 olika färger i håret och gått där ifrån supernöjd! Det har jag våra frisörtreor att tacka så otroligt många gånger om. Färgade ju håret igår, men det gick inget vidare och idag gick jag in på Salong Skönheten och bokade en tid redan efter lunch. Det var tre tjejer som tog emot mig, och jag vart deras "experiment" då de sällan tar itu med sånna som lyckats så bra som jag hade. Efter tre hela timmars fixande, innehållande både avfärgning,schamponeringar och färgningar så gick jag som sagt där ifrån supernöjd över mitt nya hår! Ska tillbaka och klippa det efter lovet då det är ganska slitet i dagsläget, har inte klippt mig på fyra månader så det behövs för att hålla det fräscht.
Efter skolan åkte jag och Maria till Dollar och jag köpte schampo, hårspray och mousse till håret sedan for vi vidare till valbo för att inhandla en plattång, nu ska jag minnsan hålla håret fint! Åt middag på donken och tog sedan bussen hem.
Tänkte krypa ner snart trots att jag har sovmorgon till halv ett imorgon. En lång dag väntar med dels skola men även stan och Oleary's och kika hockey med bästa Annah och Sofia - sedan blir det förhoppningsvis utgång med Jossan & Natta!
Nu tänkte jag bara visa lite bilder sen sova. Godnatt :)

Före
Det börjar hända något
Resultatet, en lite mörkare färg i hårbotten och sen en varm blond i längderna
fick tydligen självlockigt hår så jag fick håret stylat för att behålla lockarna
Lite orättvisa bilder - håret ses bäst live ;)
Hår & allt därtill | | 4 kommentarer |
Upp