Modell för en dag

Idag har jag gjort något jag väldigt sällan brukar göra.
Jag har stått framför kameran, japp ni läste rätt. FRAMFÖR kameran!
Jag och mina syskon fick som alla ♥-ans present av mamma att åka och fotografera oss och idag var dagen här. Vi åkte till Sandviken där Model Lab som företaget heter hade sin "studio". Det är ett företag som åker runt och anordnar sminkning + fotografering på olika orter i Sverige. Liknande koncept som The Studio (dit mamma har varit en gång förut)har. Det var, faktiskt, väldigt roligt!
Jag brukar stå bakom kameran i skolan och vid andra tillfällen men idag klev jag fram.
Fotograferingen tog 2 timmar och ca 20 minuter och bilderna blev jättefina! :)

Nu har jag för en stund sedan kommit hem från ett kalas. En av mina kusinbarn fyller 4 år, så vi åkte dit med present och åt lite tårta :)

Här nedan är några bilder från fotograferingen idag| | En kommentar |

Godmorgon tisdag!

Ligger i sängen än då Mathilda (mellersta syster) var snäll och tog sig an att väcka Ebba (minsta syster) idag och gå med henne till bussen, vilket innebär lite sovmorgon för mig :)
Har fotografisk bild nu på morgonen, men skulle hellre sova faktiskt!

Ska kliva upp och göra mig iordning nu, ha en bra tisdag! :)
Gårdagens kladdkakeresultat:

Daily | | Kommentera |

Helgen i stora drag

Som jag skrev i fredags skulle denna helg spenderas med hjärtat, och det har den gjort!
I fredags gjorde vi inte mycket, men i lördags hade vi "främmande" av Axl och hans Rebecka. Vi åt tacos, spelade wii och lyssnade på musik :) De gick hem runt två och vi somnade strax efter för att vakna runt halv ett på söndagen. Halva dagen borta alltså, men vad gjorde väl det? Åt våfflor och kikade på Breaking Dawn part 1 till frukost, sen åkte vi och åt på mAx på kvällen och efter det åkte vi hem till mig och kollade på BB. Helt sjukt vilka roliga OCH jobbiga männsikor det finns, haha!
Vaknade bredvid honom imorse och skjutsade han och syster till skolan sen åkte jag hem igen. Sov en stund, duschade och åkte till skolan (började halv ett idag som alla måndagar) hade samhällskunskap, och nu är jag hemma igen. Har bakat en kladdkaka med lillasyster och ska strax åka och plocka upp mamma från tåget!

Kanske "hör av mig" ikväll, den som lever får se ;)
Daily | | En kommentar |
Upp