Dan' före dan'

Tycker det är helt sjuukt va tiden går fort. Det är alltså julafton imorgon och jag har nog inte riktigt hängt med känner jag. Det var ju nyss jul? Har varit ner på stan idag med Annah samt haft det årliga julklappsbytet med Jossan. Fick en rosa mini-jordglob, och på stan köpte jag mig ett par nya byxor. Verkligen älskar dr Denim och har använt mina nuvarande i nästan ett helt år, men igår kastade dom in handduken. Tur som jag hade fanns det några par i just min storlek på Carlings och eftersom jag hållit mig lite för länge så kände jag att det var tillåtet att slå till på ett par nya. Just nu väntar jag på att Sebbe ska komma så ska vi åka en sväng till Cajsa och lämna hennes klapp då hon inte kunde vara med imorse. Sedan återstår bara lite städning här hemma så är julen välkommen! Vet att jag är dålig på att uppdatera här inne, men jag finns också på instagram där jag håller mig uppdaterad nästan dagligen. Följ mig gärna där :)
 
Vill avsluta detta inlägg med att önska er alla en 
Daily | | Kommentera |

Ser fram emot fredagsmys

Hej, sitter här och kikar lite lägenheter samtidigt som jag pratar med en gammal skolvän. Blir uppringd av bästis och hon vill bjuda in på myskväll med film och kinamat, hur go? Låg vaken länge inatt och planerade året 2014, kan bli så galet besatt i att planera och planera när jag väl börjat! Jag går ju min utbildning nu och är klar i april nästa år, och samtidigt som jag vill börja med kurser och ev dagis/pensionat så är jag så himla sugen på att förverkliga min dröm sedan många år tillbaka. Nämligen att få ta ett plan över till USA och starta ett liv där. Har en bild av hur jag vill leva här i Sverige med ett hus på landet, djur och min Sebbe. Men kan inte motstå tanken av sol värme och allt annat som Amerika har att erbjuda. Har märkt att jag blir mer och mer deprimerad av detta eviga mörker, man vaknar och det är mörkt och efter några få ljusa timmar är det mörkt igen. Känner mig trött och inspirationen ligger verkligen i botten. Tänk om det iallafall ville komma lite snö och ljusa upp tillvaron. Det är ju snart jul. 
Nog om det, tror jag ska ta och klä på mig nu för att bege mig till en myskväll med film mat och prat.
Ha en trevlig fredagskväll allihopa :)
Tankar & funderingar | | Kommentera |

Klappjakt i juletid

Har varit en ganska lugn helg, igårkväll sov jag hos syskonen och idag var jag och Sebbe i Valbo och letade lite julklappar. Har sammanlagt köpt 7 stycken nu, och det börjar kännas att julen är på ingång. Mysigt. Ska ta och krypa ner nu, imorgon är det måndag igen! Godnatt
Daily | | En kommentar |
Upp