Snart helg, fast det har jag varje dag

Ja när man är arbetslös är varje dag en helgdag, helt ärligt har jag blivit galet dagvild på sistonde. Vore det inte för att det står på iPhonen (som jag ju kollar på varje dag) så skulle jag ha noll koll.. Anyway, veckan har gått fort, snart helg igen som sagt. Hjärtat mitt ligger nerbäddad sedan i stort sett hela veckan och p.g.a hans allergi (det bor en hund här hos pappsen numera) och min "inställning" till att bo hos honom (en annan historia) så är vi alltså åtskilda, ovanligt för att vara oss. Men det har vi ju själv valt.. But it sucks anyway..
Allt som behövs är jobb och lägenhet, sen är alla problem lösta! Det är just dom två bitarna som är otroligt svåra att få ihop i denna stad där det knappt finns lägenheter och jobben är få. Flyttläge?
Har iallafall testat två jobb det senaste halvåret, men va ingenting för mig, så jag letar vidare. Mannen min ska gå klart skolan där han pluggar IT och tar studenten i vår, sen vill han bli brandman/polis. Vart vi är om 5 år? Inte en aaaning, hihi :)
Nej, ska nog ta och krypa ner under täcket och glo på tv nu innan det är dags att släcka lampan, upp tidigt och skjutsa lillasyster till backen de ska ha friluftsdag vid (vid/på/i?).. Godnatt :)
Daily | | Kommentera |

Bilder bilder!

Skrev ett inlägg igår, men då det inte går att lita fullt ut på internet här hemma eftersom det för närvarande är en (på tok för kort) sladd jag lever på så blev inlägget aldrig uppladdat. Sladden räcker alltså så långt som uppe från vardagsrummet, ner för trappan och precis runt hörnet in till mitt rum - i sträckt läge (snubblingsrisk på vägen!!). Nog om min sladd, tänkte det skulle bjudas på lite bilder i detta inlägg för att ni ska få en inblick i hur de senaste dagarna sett ut. Borde kanske börja med "Min Instagramvecka"? ;)
Kickar igång den på direkten! Tadaa
Dock är inte detta enbart denna vecka utan en bild är från i söndags.
Daily | | Kommentera |

Ny dator!

Äntligen äntligen! Slösurfade lite inne på en köp&sälj-sida på facebook när jag hittade den. En dator, visserligen 5 år gammal men i väldigt gott skick och precis nyinstallerad med windows 7. Syns inte på den att den är så pass "gammal" men då det varit en jobb-dator som säljaren sedan köpte ut så ska den väl se någorlunda ut. Som sagt är den 5 år gammal, men har både windows 7 och sen även Word, båda sakerna som jag blev av med när vi fick tillbaka våra datorer ghostade vid studenten.. Inga inre fel, men till det yttre krånglar den med att stänga locket en aning (men går iaf att VIKA ihop jämfört med min gamla skräpdator) men bäst av allt, den kostade mig bara 750:- !! :)
Shopping | | Kommentera |
Upp