Ikväll firar vi

För det är nämligen så att Sebastian (min pojkvän för de som inte vet) har tagit körkort idag! God mat är påväg hem så snart ska vi fira!
Grattis hjärtat, nu är det din tur att köra ett tag framöver ;)
Daily, | | Kommentera |

Äntligen sladdfritt!

Känner mig äntligen piggare så jag bestämde mig för att åka ner på stan idag och lämna in min telefon som levde sina sista timmar i torsdags. Den laddade ur då jag glömde laddaren hemma, och startade aldrig igen.. Men inte behövde jag vara ledsen länge. Gick nämligen ut från Telia-butiken idag med ett oväntat bra besked - en helt ny iPhone! De skickade in min gamla, och jag trodde att jag skulle få en ful gammal lånetelefon, men icke. Så dagen har gått åt till att få "tillbaka" allt från den gamla och in i den nya. Men jag gjorde även ett väldigt bra och otroligt efterlängtat inköp idag. Jag har bott här hos pappa sedan i januari, och fått leva med att vi har ett internet där man behöver en lång lång sladd uppifrån vardagsrummet ner till mitt rum för att kunna surfa. No more kan jag säga nu, för idag har jag köpt mig en fin vit liten router! Med den i väggen kan jag surfa via wi-fi, vilket är väldigt uppskattat när jag faktiskt köpte mig en iPad i julas. Den har liksom bara blivit liggandes, men så började vi diskutera hur man kan ändra på det och svaret blev då en router. Låter kanske väldigt simpelt, men för någon så oteknisk människa som jag var det ju fantastiskt vad enkelt det var. Jag trodde man var tvungen att binda upp sig på ett mobilt bredband eller nått sånt där ;)
 
Nu tänkte jag avrunda dagen, imorrn väntar några timmar loppis med mamma. Hoppas kunna kränga iväg lite grejer. Godnatt :)
Daily | | Kommentera |

Här ligger jag

Det blev en kort dag på praktiken idag. Valde att äta en variant på hamburgare som pappa hade lagat i helgen. Det var dumt gjort, eftersom jag redan igår kväll blev dålig. Mådde väldigt illa men kunde somna iallafall. När jag vaknade imorse var jag inte direkt hungrig, men kände mig okej nog att åka till praktiken. Väl där orkade jag väl i princip bara bädda sängen i första rummet, innan jag valde att gå hem. Eftersom jag inte vågade äta något då jag fortfarande mådde illa så visste jag att jag inte skulle orka med dagen, så jag gick hem och la mig här på soffan hos mamma. Somnade vid 9 imorse och vaknade halv två. Väldigt skönt att jag har kunnat sova, men jag mår fortfarande illa. Har fått i mig två mackor, och gosat lite med kissen. Men här ligger jag nog en stund till. Hoppas ni som läser har haft en bättre dag, det är ju snart helg :)
Daily | | Kommentera |
Upp