lonely

Ja, känner mig rätt lonely just nu. Vart väckt vid 11 och hela familjen skulle ju på min lillasysters dansuppvisning som jag hade helt glömt, och eftersom den började 12 fanns det ingen chans att jag skulle hunnit med eftersom jag ville duscha osv.. Men här sitter jag nu istället. Vill försöka äta, det gick ju så bra igårkväll.. Va med Cajsa igår kväll, hon kom hit vid ungefär halv sju, vi pratade och gick ut på en promenad. Sen följde jag henne till bussen vid tio i elva. Gick hem och bestämde mig för att sova, känndes värdelöst att vara vaken, var rätt trött. Vart somsagt väckt vid elva, och sitter vid köksbordet. Ska försöka få mig något att äta så kanske jag mår lite bättre en stund. Hoppas Jossan städar snabbt som attan och kommer hit när som helst och gör mig sällskap! Behöver verkligen det.
Idag är det hockey vid kl 16, och jag, Jossan, Cajsa och Angelica ska gå :) Efter de har mamma och thomas bokat bort ute till kl åtta så jag och Angelica ska ha filmkväll här hos mig :)
Känns så underbart att ha vänner som ställer upp och ser till att jag inte blir själv en hel helg ♥
Verkligen inge kul att sitta själv för det gör bara att tankarna går till just en sak.

VARFÖR?

Daily | | Kommentera |

Hur mår jag?

Skit, men jag försöker tänka på annat, tänka positivt och umgås med vänner och sköta skolan. Helt enkelt prata om annat och inte tänka så mycket på vad som hänt för det gör att jag mår allt för dåligt.

Jag har svårt för att äta, och det försöker jag ändra på, för när jag stod på vågen imorse vart jag inte glad kan jag säga. Den visade ungefär 2-3 kilo MINUS. Och jag tappade matlusten igår morse. Inge vidare..

Men det som har hänt - går inte att ändra på, och jag ångrar inte mitt beslut.
Det är slut, och så får de vara. Han säger att han kan vänta på mig - ifall jag ändrar mig.
Men just nu är det inte vad jag vill, att bli tillsammans igen alltså.
När någon gör en sån sak, går det inte bara att förlåta, glömma, och gå vidare. Det är inte så enkelt.

Visst, jag älskar honom och det har jag gjort i två hela år.
 Det försvinner bara inte. Jag är mest bara krossad - för det va inget jag
någonsin trodde skulle hända igen.
Det hände även mig med mitt ex och jag trodde jag skulle få slippa uppleva det igen.

Det va allt jag hade att skriva nu. Ska engagera mig i lektionen nu.
Daily | | 3 kommentarer |

Allt som hänt

Tänker jag inte ta upp här. Ni får stå ut med att jag kan bli oaktiv nu, men jag finner ingen mening med något, har inte orkat upp ur sängen ens. Är rätt krossad om man säger så..... :'(
Daily | | 3 kommentarer |
Upp