Den nya bloggen

Välkommen till min nya blogg → klicka här ♥
 
- tyvärr dröjer det första inlägget tills imorgon,
jag är inte mer än människa och jag tänker gå och lägga mig nu.
Godnatt. 
Min Hundinstruktörsutbildning | | Kommentera |

Dagens träning

Kommer att publiceras på min nya blogg lite senare ikväll. Den är inte helt 100 % klar så ni får vänta en liten stund till. 
 
Idag steg jag upp vid 11, och en stund senare kom min vän Cajsa för att prova lite skor jag har tänkt att sälja då de inte används. Vid 13 gick hon till bussen och jag cyklade till dagens träningstillfälle med Sofia och Frasse. Vi stod ut i den bitande kylan i ungefär en timme innan jag cyklade tillbaka mot stan och stannade förbi hos mamma. Frös så himla mycket så jag kröp ner under en filt i soffan och av en ren händelse så hittade jag två hyllor på en köp & sälj-sida på facebook när jag slösurfade lite. Så en stund senare mötte jag upp säljaren och begav mig hemåt på cykeln, väldigt spontant köp lär jag säga. Hade tänkt måla de i vitt och låta de agera film/bokhyllor så småningom.
 
Nu ska jag sätta fart med den andra bloggen, jag publicerar en länk till den här när allt är klart.
 
köpte de två nedersta hyllorna
 
Daily | | Kommentera |

Aktivitetsrapportera

Hej på er!
Jag har precis (eller det var väl och ta i) kommit hem och hunnit landa framför datorn. Har precis aktivitetsrapporterat för första gången. Något man gör en gång i månaden numera hos arbetsförmedlingen. Idag har jag tagit mig en promenad ner till mamma, var där några timmar och åt och fikade samt kollade på djurens hjältar innan jag tog cykeln hemåt. Meningen är nu att jag ska göra mina squats och plank-övningar då jag följer en challenge på trettio dagar. Men jag har gått långa sträckor de senaste dagarna OCH kört mina utmaningar så jag tror att jag skippar allt vad träning heter idag. Kan möjligen sträcka mig till att planka de 40 sekunder som står på dagens schema. Är så himla trött i benen (visst det är klart man är trött efter några dagars träning) men jag har inte de mest hållbara höfterna, så idag får jag räkna motionen som träning.
 
Angående pluggandet och utbildningen i sig ska jag börja uppdatera er mer, för det skrev jag ju faktiskt innan jag började plugga till hundinstruktör att jag skulle göra. Och jag vill även för min egen del skriva lite "dagbok". Funderar dock på att lägga det på en underblogg, eller köra allt om hundarna på min nya blogg som ännu inte är officiell. Vad tycker ni? Hursomhelst så har jag ett träningstillfälle imorgon, och då ska kameran hänga med så bilder och text kommer - men vart jag publicerar det återstår att se. Vi hörs imorgon! 
 
jag är lika fotogenisk som vanligt med mina miner ;)
 
Daily | | 3 kommentarer |
Upp